CANDID SI PENJUAL OREO

 Assalamualaikum...

salam weekand to uols..semoga hepi hepi sokmo na !!..
entry pendek je petang ni..coz nak pi rewang " yeorlah tu pi rewang":P
betoilah mak jah !.. "anak buah en hubby nak nak qatam quran esok "

jommm zasss this candid...:)







hehe..ciannkan si model muhammad danial,kena foto shot kat dalam tab mesin basuh..
ni semua angkara anak sulung aq yang suka menyakat tuuu.." dengkilah tu " :)

tempat korang tak de yang nak direwang? hehe:P





7 comments :

  1. kesian dia. dalam mesin basuh. hehe comellll, cubit pipi kang!! :')

    ReplyDelete
  2. alahai. nape la pi letk dlm mesin tu.maunya tak nangis.hihi

    ReplyDelete
  3. haha..adoi..dlm mesin basu pn bolehh...

    ReplyDelete
  4. Dh lama tak buat kek oreo. Tetiba .hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetiba teringin ye rania hehe..:)

      Delete
  5. ahahhaa... kesian hemsem boy ni kena masuk mesin nak tangkap gambar na..sabor je lah.. minggu depan baru ada jemputan kenduri khawin kak..:)

    ReplyDelete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome