F◕‿◕D Avenue Aeon KJ


ASSALAMUALAIKUM
 
 
entrance food avenue

penat bermain kat kidzoona...pi mengisi perut jap, food avenue..tak jauh mana pon,berhadapan jek dengan kidzone tu...
makan kat sini kena bayor mengunakan kad..then kad pulak kita kena buat kat machine..haa cer korang tengok pict kat atas yang aq dah tanda tu..
aq tak buat kad tu..so, aq bagi example kad yang aq search kat google je ye..
 
 

 haa..korang nilah guper kad yang kita kena buat machine tu..
korang tak yah nak risau..tak semuanya food outlets kat sini kena bayor mengunakan kad..
macam kita orang malas nak buat kad " malas or tak reti haha ngaku jerrr :D "
so, SUBWAY menjadi pilihan..


 


cantikkan korang wallpaper kat Subway Aeon KJ ni..?

 




 antara menu yang di pesan...


WITH FIRST CHILD..NATASHA, haaa ni keje dia lah ni tang edit meng edit ni....
 

✎ : ada lagi tau !!..sambung citer next n3 ea...◕‿◕

27 comments :

  1. Memang cantiklah wallpaper di subway ni. Tak pernah masuk lagi ke subway yg ada wallpaper macam ni.. seronok jalan2 di shopping mall baru tu..

    ReplyDelete
  2. Beli kad tu biar banyak sikit duitnya Roha. Kalau tak habis guna pun baki akan dikembalikan - jgn bimbang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah yang bagus nya kan akak :)

      Delete
  3. nostalgia background..nice2
    maknya ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. knur..saya dengan anak sulung hehe :)

      Delete
  4. Cantik wallpaper tu Kak...
    erm! pernah lah guna sistem kad ni Kak.. tapi bagi sy mcm leceh jugak kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Mmg cantik wallpaper kt situ...mesti rasa best kalau melepAk kat situ...cantik anak kak roha..like mother like daugther laa..hehe

    ReplyDelete
  6. deco kat situ boleh tahan kak..
    Aeon ni masih baru kan tu yang sumer nampak cantik..heheheee
    kalo jenis pakai card ni cam leceh la..

    ReplyDelete
  7. wallpapernyer memang cantik...klasik...
    nyummemang sedap dapat makan subway nih saya suka makan subway melt...sedap...

    ReplyDelete
  8. Last pic tu,akak ngan anak ke,da mcm sebaya je tgk.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup akak ngan anak sulung..sebaya hehe :)

      Delete
  9. fuhhh....terliuq cikkkkkk jap,,
    best jugak kalau ade aeon kat tempat cik ne..

    ReplyDelete
  10. sedap ke subway tu kak, tak pernah makan...hehe
    ha'a dia punya wallpaper nampak cam live!
    dah ada anak dara ni, tak lama lagi dapat menantulah kan...hehe
    yelah, gambar last tu memang nampak cam sebaya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..baru sweet seventeen tu..SPM dulu hehe :D

      Delete
  11. mcm best but KA jrg sngat pergilah... neway tq keblog KA n dah follow sini juga ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 KA..tq juga sudi singgah n follow sini :)

      Delete
  12. tak pernah lagi makan di subway.. nampak sedap burger tu kak.. kak dengan anak sulung nampak macam adik dengan kakak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..awet mudalah katakan hahaha :D

      Delete
  13. Ni yg rasa nak gi subway ni. Dah lama tak mkn kat subway.

    ReplyDelete
  14. Hai, K Roha..
    Memang klasik wallpaper kat Subway tu... mesti rasa cam dok kat tgh jalan... hehe...
    Cantik anak dara K Roha... Maknya pun apa kurangnya.... ^__*

    ReplyDelete
  15. Saya tak pernah try subway..asyik lalu depan jer...tak pernah singgah...
    Nampak sedap sangat tu...

    ReplyDelete
  16. hohoho, mama dah berangan nak bawak anak mama ke sini.. sebab terbaca entri ni semalam ler.. hihihi

    ReplyDelete
  17. Nurul guna gak kad ni.. tak bole guna sampai habis tau... dah guna untuk bayar2 tu.. last sekali nk bayar harga 9 hinggit dlm tu ade 10 hinggit.. adehh..kena top up sebab balance kene ade RM3 dlm kad.. urmmm.. pandai je dorang ni meniaga kad kan..

    ReplyDelete
  18. Amboi anak beranak posing sakan hehe....sama le tang edit mengedit bagi kat anak ....dia mmg terer banget...mcm mm diistallnya dalam HP tu
    Kalau OKje yg rajin mengajar maknya tang gambau yg kecik tu......

    ReplyDelete
  19. sedapnye subway..baru bukak kan jj KJ nih..patut bersinar2

    ReplyDelete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome