Nak Uji Keperibadian Tak ? jom !...



Assalamualaikum...jumpa di pagi jumaat, salam ceria di hujung minggu..tengah buat apa tu ?
pejam celik pejam celik dah weekand terakhir bulan febuari...
Azam!! akak ongoing...korang pulak ? ermm rasanyer  There are also still want to to resolve last year's Azam.. kann ?..anyway good luck okeh ! :)



back to topic..




uiss..awat berkerut na muka doq pikir apa tu ?

releskk arr.... moh ! kita tengok apa keperibadian kita berdasarkan soalan2 di bawan ni...

Ada 5 perkara berlaku serentak. Yang mana korang akan buat dulu?????

  1. Air mendidih kat dapur.
  2. Air paip melimpah kat bilik air.
  3. Bayi menangis.
  4. Talipon berbunyi.
  5. Ada orang ketuk pintu.

haa dah ada jawaban ??
esok mai sini noh ! tengok apa keperibadian  berdasarkan jawaban korang okeh !
jumpa esok..:)


18 comments :

  1. Best yerrrrr kuiz nih sis...Umi Qi mmg suka lah kalo ada kuiz keperibadian cm ni...psikologi sungguh nak teka...tp percayalah...Umi Qi tgk jawapan tu mmg Umi qi pilih nombor 1....sebab nya kuat disitu...if air mendidih mmg Umi qi akan tutup dulu segera berbanding yg lain sbb ia melibatkan api dan gas...if meletop habis satu rumah...pastu baru amik baby nangis, tutup pili air dan baru intai sapa ketuk pintu...sbb bahaya bukak pintu tp x tau sapa yg dtg...pastu telefon call tuh last sekali...nanti Umi Qi call balik sbb sudah smestinya ada nombor tertera sapa yg call kan...hihi x sabar tggu jawapan...if negatif sekalipun Umi QI terima...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..umi Qi, esok mai sini tengok apa personaliti okeh !

      Delete
  2. Isshhhhh...soalan yg menguji minda betul nih. Ok, klo saya...saya amik baby dulu, pastu tutup api air baru tutup paip air. Orh yg ketul pintu tu blh tunggu, Jadinya kita angkat tipon dulu baru bukak pintu.

    Tak sabar nak tau jawapan dah ni.Nak hari ni gak bley...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg sabar buk hehe..esok mai noh !! hehe

      Delete
  3. air mendidih dulu kot..hehe
    done folllow.. jom follow www.mamamursyid.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. bagusnya! haha.. Kak sy memula tutup api dulu sebab air dah mendidih, pastu matikan air. Cepat2 angkat baby & tengok sapa yg ketuk pintu tu..hehe

    ReplyDelete
  5. ok kak, i got my answer tapi nak tau dulu jawapan, i will come back for more... lol... i'll be waiting kak...he he he...

    ReplyDelete
  6. Tutup air dulu, lps tu tutup air melimpah..baby tk ada, pintu tk nk buka, suami balik buka pintu sndiri,..phone angkat kmudian...tk sempat angkat tak apa, penting nti org cll balik...
    Jujur ni...hehe


    buka pintu sendiri

    ReplyDelete
  7. suka3 ada kuiz..ok..kalau kaksura..(tengah imagine ni)..tutup air dulu..then angkat baby ..pastu tutup paip..pi bukak pintu, tepon tu last la..:)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Air mendidih kat dapur.
    Bayi menangis.
    Air paip melimpah kat bilik air.
    Talipon berbunyi.
    Ada orang ketuk pintu.

    ReplyDelete
  10. nak kena buat ikut susunan ke apa ni
    curious juga ni
    saya buat hak yang no 1 tu dulu rasanya

    ReplyDelete
  11. Air paip mendidih kat dapur..kang terbakar pulak rumah..
    lepas tu baby menangis..
    lepas tu orang mengetuk..
    lepas barulah air paip melimpah..hahha

    ReplyDelete
  12. Kita pilih No.3 tapi kita dah lupa plak apa jawapan yang kita baca tadi.... Jap, kita pergi check balik jawapan!

    ReplyDelete
  13. Rasanya air mendidih kot.... pi tutup api dulu....

    ReplyDelete
  14. Yang lain biaq pilah....lepas tutup api gas barulah handle yg lain

    ReplyDelete
  15. ok done!nk g tgk jawapan lak... XD

    ReplyDelete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome