THANKS SEMUA


Assalamualaikum

salam pagi kamis semua :)
busy ker..busy ker ? hehe :D...of coz lah buys kann..lagi2 seorang mama yang first time anak masuk alam persekolahan :) dengan perasaan bercampur baur happy,nervous,excited terutama mama dia hehe.." apalah mama ni kita yang nak sekolah mama lak yg nervous hehe,rilek ar mama :) " kata seorang anak pada mamanya semalam..sabo je mendengarnya haha :D
 
berbalik pada tajuk n3 aq harini " thanks " pada semua rakan2 dialam maya,tak kira dilaman sosial Fb,twitter,wechat dan juga blog me,family and kehidupan..yang sudi wish then doakan pada birthday aq semalam, thanks u alls sayang korang ketat2 hehe :D
 
 
Thanks jugak pada my family semua yang wish then doa sekali..:)
then thanks jugak buat my hubby yang surprise kat aq sebiji kek secret recipe Choco Cheese 

Choco Cheese cake..

Special present from my princess :) Tq dear muahhhh..


Something that Special from my dear hehe :D..Affected aq dibuatnya thanks dear <3
azam aq pada birthday  yg ke 39 ( tiada rahsia antara antara kita bhahaaa :D)menjadi isteri yg terbaik pada seorang suami yg penyayang,menjadi seorang ibu yg loving,understandig dan that important menjadi sahabat pada anak2 hehe :D
 





45 comments :

  1. hepi belated besdey roha...moga sentiasa dlm keberkatan Allah taala.....

    sweet sgt dpt adiah dari buahhati...comel jek tgk tulisan anak2 tu heheeheh....berbunga2 hati kite sebagai mak kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasih leya..
      yup hepi sesangat bila anak dok wish birthday kitakan..terharu:)

      Delete
  2. slmt hari jadi sis...moga apa yg diimpikan mjdi kenyataan InsyaAllah..:)

    ReplyDelete
  3. timekasih mime..insyaallah :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... moga terus berbahagia hendaknya Roha..

    ReplyDelete
  5. hepi besday kak.. moga terus dan lebih berbahagia.. sodapnyo kek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih mell..insyaallah :)

      Delete
  6. heppy belated besday kak..
    moga panjang umur dan dimurahkan rezeki lagi..
    memang membizi skit hari ni..

    ReplyDelete
  7. wah.. sedapnya kek.. terharu kalau dapat kek dan kad macam tu kan.. semogaimpian akan menjadi kenyataan.. :D

    ReplyDelete
  8. amin..insyaallah..terimakasih aiza :)

    ReplyDelete
  9. wah! sedapnya kek tu Kak... so sweet kad dr anak2 tu... moga terus bahagia ye Kak bersama keluarga tsyg..

    **sy sbnarnya mash confuse knp kalau akak ada entry baru, tak update dlm bloglist sy..(tu yg sllu dtg bertandang)...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe status n3 akak..yg first tu n3 tetap kot :)
      **n3 salam perkenalan tu..
      anyway atie thanks sudi letak blog akak dlm senarai blog list atie :)

      Delete
  10. Laa.....bezday ke semalam....hoho
    Hepy brlated Bezday Roha ....moga panjanv umur murah rezeki dan sentiasa diberkati Allah......dah habis ke belum kek tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeorlah.. sedunia tu wey, sambut besday aq hehe..:)
      timekasih..adalagi ni,tak berapa nak gemor makan cheese cake :)

      Delete
  11. so sweet!!!!!!... hepi besday kak roha... :) semoga panjang umur dan murah rezeki .. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih atas segala doanya :) amin..

      Delete
  12. Happy Birthday kak roha :)
    semoga sihat tubuh badan dan murah rezeki...amin

    ReplyDelete
  13. happy birthday kak
    semoga panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik =)

    ReplyDelete
  14. sorry baru hari dpt dtg n wish besday..semoga diperluaskan pintu rezeki..selamat tahun baru..seronok besday sama denagn tahun baru ekk..sedapnya kek!

    boleh panggil kak roha la..dh tiada rahsia antara kita.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup seronok sangat sedunia sambut akak nya besday hehe..
      betul tu PK tiada rahsia antara kita hoho :D
      hehe nak ke ? :P

      Delete
  15. happy birthday kak roha....
    bertambah setahun lagi usia...semoga panjang umur dan sentiasa di berkati Allah...
    Sorry lambat wish...baru cik sempat BW..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah cik tambah dah satu angka meningkat dah umur hehe..anyway thanks ye cik for u wish n doa :)

      Delete
    2. angka je tu yang bertambah kak roha oi....mntain beauty jerrrrrrrr...hihihi

      Delete
  16. sweetnya dapat hadiah dari anak...
    bilalah agaknya saya nak merasa
    apapun selamat hari jadi ye kak
    moga panjang umur dan dimurahkan rezeki
    yang penting sentiasa di dalam rahmat ALLAH SWT =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah yana pon akan dapat juga hadiah dr anak2 nanti :)
      timekasih yana :)

      Delete
  17. Hepi besday..eh 39 thn ye..kena panggil akak ni:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yup atien call me kakak..
      timekasih atien :)

      Delete
  18. Happy belated birthday kak Roha… moga terus berbahagia di samping keluarga :)
    no worries, 39 is just a number…. ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes just number kan nur..:)
      timekasih nur..:)

      Delete
  19. Anak2 skrg sgt bijak..dh tk ada takut2 lgi.. tgok kt sek smlm , ibubapa yg menyulitkn keadaan..sesak, sekolah .peluang utk anak2 selesa tu dh tk ada..yg mamk bapak bertunggu tgga ,..

    Sempt lg nk wish happy birthdaykn..semoga di limpahi kebahagian

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahkan knur..ibu bape yg excited noh hehe..dorang rileks je :)
      timekasih knur :)
      hiss betul ke panggil kak nur..ke aq yg kakak hehe :D

      Delete
  20. Assalamualikum kak roha,
    Happy birthday ye yg ke 39 tahun....wahhh hebat diraikan dengan kek yg cantik...suka tgk anak kak roha beri hadiah...sungguh mesti terharu kan kak roha....xper kan Umi Qi pggl akak...rasa lebih rasa hormati disitu...tahun nih bulan 3 nanti baru ju masuk 3 series...geng gan akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no hal lah umi Qi,jangan panggil opah udah hehe :D
      yup terharu sesangat :)
      timekasih umi Qi...

      Delete
  21. owh hari jadi ke...
    hapy bezday yer mg bahagia sll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup izan besday akak :)
      timekasih ea izan :)

      Delete
  22. selamat hari lahir ye sis..baru sempat singgah sini... :)

    ReplyDelete
  23. woww..sedapnyaaa.. happy bday ~~

    ReplyDelete
  24. wahh..bestnye kek...dapat hadiah yer..chomel =) happy belated birthday

    ReplyDelete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome