✎ Wordless Wednesday # 2


Assalamualaikum



Pasar karat Jb  
 
 






HOHO MY CANDID :D



DINNER WITH FAMILY AT SENIBUNG


KAROKE AT PASAR KARAT




layan pict jer yee..dah kata wordless wednesday kann ! hehe..✍


38 comments :

  1. Langkah kita macam samalah pulak kakak lepas makan di Senibung pun singgah di pasar karat tapi sebab dah malam sangat kami tak membeli saja tengok aje manusia sesak ramai sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..biasanya memang macam tulah akak, pasar karat kan mangkin malam mangkin ramai pengunjungnya hehe..sy pon sekadar window shopping je kak :)

      Delete
  2. Replies
    1. yup fiza meriah..lagi2 kalau poket pon meriah haha :D

      Delete
  3. lebih kurang pasar malam jer kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup zee..ada persamaan dengan pasar malam..bezanya just pasar karat ni open dia sampai pagi..maybe sama juga macam petaling street kott...

      Delete
  4. pasar karat ni pasar malam ke kak? nampak luas dan tak sesesak pasar malam biasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang gitulah zizie,because pasar karat ni tang larut malam baru pengunjung dia ramai..akak pegi awal..tu yang tak sesak lagi hehe :)

      Delete
  5. meriahnya kak... mesti tak habis pusing neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak larat nak pusing habis Naniey...pasar karat ni seluas-luas tidak nak di terokai,tak larat oii :)
      ermm..jawabnya duduk je sambil tengok orang karoke hehe..:)

      Delete
  6. seronoknyer..pasar karat ni saya pernah pi kat ipoh jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh..kat ipoh ada pasar karat juga ye lizz ?

      Delete
  7. Hai K Roha... best juga sesekali pegi pasar karat... kalau kat sini, macam uptown & downtown lah kot.... start niaga malam ke pagi... dah lama nrl x pegi uptown kat sini, sejak beranak kecik ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Nurul..
      yup lebih kurang uptown juga..a'ahkan kalau ada ank kecil leceh sikit nk window shopping ni hehe :D

      Delete
  8. Meriahnyeeeee pasar malam dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lagi2 kalau poket ikut meriah..bertambah-tambah merianya wafee :D

      Delete
  9. entah bilalah boleh sampai JB..huhu..menarik juga tempatnya..meriah

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah izan..ada rezeki sampai lah tu..pasar karat sentiasa mnanti hehe :D

      Delete
  10. pasar karat ni lebih kurg mcm uptown,downtown mcm tu ye?
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dear lebih kurang mcm tulah..open hingga ke pagi..

      Delete
  11. wahhh..meriahhh gila..agak2 kalau pg leh pusing berapa round ni?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe selagi boleh tawaf..:D
      tapi akak rase sekali pusing pon tak boleh nak habis..luas pasar karat ni Niesa oii..hehe :D

      Delete
  12. kathy tak pernah ronda sini sis..pernah sekali masa dia start nak buka gerai,tapi balik awal sebab kota kan jauh?

    ReplyDelete
  13. Assalam cik Roha,..

    Ramainya orang... Tapi tak pernah lagilah sampai sini.. heeee...

    ReplyDelete
  14. Salah satu benda yang saya rindu di M'sia - Pasar malam….

    ReplyDelete
  15. suka juga pergi pasar..cari makanan ajelah

    ReplyDelete
  16. macam2 di jual ye Kak.. bila lah dapat ke JB ni?? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada rezeki sampai lah JB :)

      Delete
  17. lama dah tak mai pasar karat ni... dulu kecik je...

    ReplyDelete
  18. seronoknya pergi pasar macam tu kak.. macam-macam ada kat sana..

    ReplyDelete
  19. Pasar malam ke kak roha??
    meriah nye...kemain yae..ramai jugak yang jenjalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada persamaan cik dengan pasar malam :)

      Delete
  20. kenapa nama pasar dia karat
    jual barang karat ke

    seronok kan dapat habis masa dengan family =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana nama je pasar karat..barang yg berkarat @ barangan yg terpakai ada juga di jual hehe..

      Delete
  21. hari tu dah sampai JB tk singgah pulak pasar karat....! haih!!

    ReplyDelete
  22. mama lalu jer, singgahnya tak jugak...

    ReplyDelete
  23. Tak pernah gi Pasar Karat...kat Muo bila okje on the way balik KL...selalu nampak Pasar Karat kat Kesang tu...best ke? barang barang antik yeh?
    Senibung? kata murah makan kat situ, betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestlah juga mak oii..wat cuci mata hehe..barang terpakai yg antik adalah..nak ke mak ? aq pos kan hehe :D
      mak oii..kalau makan beso kat mana2 pon.. kompom lah mahal gamoknye..kat senibong pon sama je :)
      awat tak singgah tu hari..?

      Delete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome