Thank u Aini..


Assalamualaikum..

tengah hari baru sempat bukak blog..then akhirnya wow !! nice sangat..suka suka suka sangat..

nilah guper baru header akak hasil idea kreatif adik aini .
nurul aini zakaria atau lebih mesra dengan pangilan aini, seorang blogger yg baru akak kenal melalu terjahan akak kat blog permata husna yang lebih selesa akak panggil husna jer..

terhuja dengan hasil kerja dan kreatifviti adik aini tang edit meng edit blog adik husna dari A to Z , dengan tanpa berlengah lagi..bak kat orang jatuh cinta pandang petama :) lebih2 lagi dari apa yg husna cakap  adik aini ni seorang yg peramah dan senang nak berurusan untuk membuat tempahan edit blog so , mangkin bertambah-tambah ler hajat akak untuk pi terjah.

kalau adik husna edit A to Z..akak just buat tempahan edit bahagian header dan juga watermark sekali, atas dasar perkenalan  adik aini buatkan akak Simple thank you footer free gitew... thanks dear !

..disebab kan berkenan sangat dengan header adik aini yg simple but nice tu..then akhirnyer kata setuju di buat melalui email..so, macam yg korang tengok header akak sekarang ni lah cantik tak ?..

harga tempahan bergantung  pada design yg kita tempah, bagi akak la kan! sangat berpatutan dengan hasil kerja yg di lakukan

if ada yg berkenan jangan malu jangan segan..just klik sini untuk berurusan hehe..

# untuk adik Aini terimakasih banyak2..if ada masa boleh kita berurusan lagi :)
dan juga pada adik husnah jugak..thanks ualls :)

36 comments :

  1. comelnya kak roha.. nak jugak... tengok header blog kita rasa mcm sendu je.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ker yg comey gee ( ada perasan jap )
      la awat cakap macam tu..tak mau sendu2! senyum sokmo jer :)

      Delete
  2. Cantiklah Roha, akak pun nak suruh dia buatlah, ada entri kisah sedih akak tentang nak buat header Dan background, pastu habis hilang...
    Nak terjah juga blog Aini tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u kak..saya baca n3 sedih akak bab header tu..cer akak terjah blog adik aini ni..tempah header jer pon boleh..try la kak !

      Delete
  3. cantik kak roha
    nampak sweet n fresh gitu
    mana watermark nyer, nak tengok juga =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u yana..sweet eah! jangan kena kencing manis udah ler hehe..
      esok2 mai sini tengok watermark pulak noh !:)

      Delete
  4. cantik sesangat!tahniah,Roha...hihi

    ReplyDelete
  5. comel hasil tangan beliau.. cantik dan ceria header itu kak.. :D

    ReplyDelete
  6. terkejut dtg sini semua dh berubah..header comel..blog pun dh makin cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nasib baik tuan dier tak yg sama kan PK ! thank u PK :)

      Delete
  7. Cantik kak.. blog kita ntah pape je..sume reka sdiri..xkreatif lgsung..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u naniey..yg penting idea naniey sendirikan..kretif la tu ! :)

      Delete
  8. Cantiklah header baru ni Kak.....kreatif adik aini tu kan...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mia..betul tu adik aini memang kretif orangnyer..thanks :)

      Delete
  9. Cantik, simple sesuai dgn nama blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u nur..:) sesuai sangat hehe..

      Delete
  10. wow...cantik lah Kak.. berkenan lah sy...nanti nak terjah Aini jugak lah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm dah berkenan! apalagi terjah la atie hehe..
      thank u atie

      Delete
  11. singgah melawat dari blog dik Aini....
    cantik blog kak Roha... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u miz ruha..nama hampir sama la :)

      Delete
  12. wahh...cantik dan kemas ....
    lagi lah ceria blog ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik..cantikkan..kemas dan ceria opkos lerr hehe :D

      Delete
  13. cantik blog akak...puas hati dgn design aini kan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks husna..sure la dear :) puas hati sangat !

      Delete
  14. Cantik, cantik, cantik. Comel cute mute aje blog ni. Kalau takda gambar mesti fikir tuan empunya blog ni gadis belasan tahun gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiss kembang montot setaman hehe..suku abad ni dah ni hehe :)

      Delete
  15. Tulah.....ingat salah rumah weyh.....cepat betul tukar kulit lagi? Boring eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah mengawan salin kulit la weii..boring ! dok eah..saje jer nak bagi lawo hehe..

      Delete
  16. ptt ar blog comelll...nk terjah jugak la pas ni..

    ReplyDelete
  17. cantik sangat sis...suka tengok..

    ReplyDelete

terimakasih sudi baca..komen korang amat aq hargai✍
akan ku terjah balik blog korang eah!..☺
thanka you alls...✌


All right reserved me,family and kehidupan © 2013| Best View: Google Chrome